Godt at vide

Dato

Kulturnatten er fredag den 15. oktober kl. 18.00-00.00.

Kulturpas

Køb et Kulturpas til kun 95 kroner, der giver adgang til alle Kulturnattens arrangementer. Børn til og med 11 år har gratis adgang, men de kan få et børnepas for sjov, hvis de har lyst.

Kulturnatten har aldrig meldt udsolgt, men i dagene op til og på Kulturnatten kan de mindre salgssteder være løbet tør. Hvis du køber dit Kulturpas efter kl. 17.30 på aftenen, anbefaler vi derfor, at du køber det i 7-Eleven på Nørreport Station eller Hovedbanegården. Læs mere om Kulturpas her

Fri transport 

Du kan benytte Kulturpasset som billet til transport med bus, tog og Metro i Hovedstadsområdet (zone 1-99) kl. 16.00-04.00.

Kulturpasset gælder som billet for en voksen og to børn til og med 11 år. Læs mere om fri transport på Kulturnatten

Igen i år giver Kulturpasset også mulighed for at hoppe på Kulturnattens bådfart, hvor fire overdækkede både sejler i ring kl. 18.00-00.00.

Hvis du gerne vil bevæge dig hurtigt rundt i byen og være ude i den friske luft, så foreslår vi, at du går eller tager din cykel.

Årets program

Under Se program kan du finde alle arrangementer på Kulturnatten, og under Områder kan du finde et interaktivt kort over København og Frederiksberg, som viser, hvor de forskellige arrangementer foregår. 

Du kan også planlægge din rute og holde øje med, om der skulle være ændringer til dine foretrukne arrangementer.

Der er ikke et trykt program i år, så det er en god idé at orientere sig på forhånd. 

Alle arrangører er selv ansvarlige for egne arrangementer. Arrangørerne er ligeledes ansvarlige for at overholde de til en hver tid gældende regler fra myndighederne.

Tilmelding

Ud af 231 arrangementer er der 20 arrangementer med tilmelding. Arrangementer med tilmelding er markeret med en rød knap, hvor der står 'Tilmelding nødvendig'. Står det der ikke, skal du bare dukke op. 

Min Kulturnat – Lav en profil 

Husk, at du kan lave en bruger på Kulturnattens hjemmeside, logge ind på 'Min Kulturnat’ og tilføje dine favoritter til din egen, personlige huskeliste. 

Har du ikke en profil, så opret dig med dit Facebook-login, eller lav et login med din mail ved at klikke 'Opret profil' nederst i højre hjørne, lige meget hvilken side du er på, på Kulturnattens hjemmeside.  

Du tilføjer arrangementer til din personlige huskeliste ved at klikke ‘Tilføj til min Kulturnat', når du er inde på et arrangement. Når din huskeliste er færdig, kan du klikke 'Send som e-mail’, og få tilsendt din liste på den mail, du er logget på med.

Guider 

Der er noget for enhver smag i årets program. Men med 231 arrangører kan det tage tid at orientere sig ordentligt. Derfor har vi lavet en række guides, som kan hjælpe dig på vej. Find vores mange guides her

De sociale medier 

Brug Kulturnattens Instagram og Facebook som inspiration. Vi laver flere opdateringer både før, under og efter Kulturnatten. 

Handicapforhold

Fristen for ansøgning om ledsagerpasset var den 1. oktober 2021 via mail. Kulturnatten udsteder ledsagerpas til gæster med gyldigt ledsagerkort fra Invalideorganisationernes Brugerservice.